Kendi yazdığını sen okudun mu? Merak ettim ben okudum hiç birşey anlamadım. Herşey madem otomasyon kuruluyorsa benden neden ücret aldınız? Diyelim ki biz hiç birşey bilmiyoruz ne olacak kurmayacak mısınız ? Hizmet veriyorsanız arkasında durun 4 saat anydeskden bağlandığınızı söylüyorsunuz bu yalandır! Bağlandığınız en fazla 1 saattir, Sorunsuz teslim ettiğinizi söylüyorsun Emirhan, Berk wisecp otomasyon ayarlarında diyovm seçemedi kayıtlarda mevcuttur. İşinizin arkasında olsaydınız bu konu açılmazdı kimse sizin keyfinizi bekleyemez.

.sh tarafından dakikalar içerisinde kurulabilen diyorsun bugün neden kurduğum halde panele giriş yapamadım?

Ben size diyormuyum? bunca zaman sorun olmadı disklerde herhangi bir yavaşlılık problem olmadı 1 tane müşteriden şikayet almadık çünkü işimizin arkasındayız haktan yanayız her zaman, Yapılan işlemler sırasında diskler yanmış olabilir bunu ben size yüklüyormuyum? Yükleyemem çünkü insanız hepimiz hata yapabiliriz. Hizmetin nerede şuan teslim ettiğine dair konuşma paylaş belge göster. Hizmet almadığımız ürünün iadesini yapmak zorundasın

Bu arada ödediğimiz ürünün faturasını info@mantikbilisim.com gönderirseniz sevinirim.

Böyle bir cümle kullanmadım "ben ücret ödedim her şeyi yapacaksınız"
Kullandığım cümle : "herşeyi ben yapacaksak neden ücret ödedim berk ?"

Bu arada benden alınan ücret "template ayarlama bedeli" Ürünleriniz arasında bu mevcut değildir. Madem herşeyi biz yapıyorsak, herşey otomasyonluysa zaten bunuda biz yapardık.