Ben de zamanında boşta domain konuları açardım. paylaştığım 20 domainden 15'i reglenmişti ancak ne bir beğeni ne bir teşekkür ne bir özel mesaj geldi.
doğru valla ben acemiyim domain paylaşmakta pek bazen paylaştığım domainler dolu bile çıkıyor boş gözüktüğü halde 20 taneden 15i gidip teşekkür gelmemesi daha kötü olmalı
Siz paylaşın hocam biz teşekkür ederiz
sağolun
Tabiki hocam kişiden kişiye değişiyor bu durum ama çoğunlukla teşekkür bile yok malesef.
Ve birçok kişi içinizden gelip güzel domainleri paylaştıklarınıza değilde, hangi siteden bulup paylaştığınızın merakındalar ve bizim milletimizde bildiği birşeyi heleki forumda yemin etmiş oluyorlar ve paylaşmıyorlar tatsızlıklar çıkıyor
ben google domainsten tek tek aratıyorum bazen metunicden tek tek uğraşıyorum aynı şekil instagram kullanıcı adlarında instagram kullanıcı adı paylaştığımda nerdeyse hepsi alınıyor çok zor birşey , bunları nasıl buluyorsun diye sorana anlatıyorum bedavaya bana özel bul diyen bile var ücretli diyince kaçıyorlar oda ticaret puanı olsun sigara parası çıksın diye ufak mebla söylüyorum