Arkadaşlar aracımla ufak bi kazaya karıştım neyse karşı tarafın sigortası karşıladı, Araç 1 hafta göçük düzeltmede bekledi felan derken aracımı kaza olan kısım onarılmış şekilde aldım. Hava kapalıydı arabanın başka yerinede bakma gereği duymadım açıkcası nerden bileceğim başıma dert geleceği. Aracım ortalama 1 Milyon civarında.

Güneşli havada aracımı yıkatayım dedim neyse kuruluyorum birde ne göreyim aracın arka tamponunda sol köşede lokal boya yapılmış! Renk tutmadığı gibi boya akıp kurumuş.
O sinirle adamı aradım boyacısına ulaştı felan derken adamda kaza yapmış hastanedeymiş şuan tampona ne olduda boyandı bilgi alamıyorum.

Özetlemek gerekirse kazaya karışmayan arka tamponumda 1 haftalık süreçte bi darbe almış ve boyacı bu kısmı boyayarak ört bas etmek istemiş gibi bi durum söz konusu bu durumda elbette yasal hiçbir hakkım yok. Kanıt sadece adamın ağzından çıkan söze kalıyor. Bugün aracı satmaya kalksam o boyanan kısım direk göze batıyor sizce ne yapmam lazım çok sinirli bi insanım bu konularda enayi yerine koyulmak aşırı tahrik ediyor beni.

Bugün tampon yetkili bayide 30k civarı böyle durumlarda nasıl bi yol izlemek lazım?