100 bin + 50 bin + 25 bin + 15 bin + 20 bin olarak kredi kartı kullanan birisi olarak sigortasız bankalar vermiyor diye biliyorum ayrıyeten sigortanız olsa dahi 50 bin 100 bin tl gibi büyük business kredi kartları vereceginide sanmıyorum ancak vermeleri için şirket kurmanız lazım vergi levhanızın olması lazım bir gelir beyan etmeniz lazım . Nasıl yüksek kredi kartı alabilirim derseniz ipotek gösterebilirsiniz diye düşünüyorum .
Ticari kart beklentim yok zaten dediğim gibi resmi olarak gelir gözükmüyor ama her ay elime neredeyse 50k'nın altında para gelmiyor maksat 20-30k limitli bir kart çıkartıp kullanmak bazı şeyler banka kartı ve elden olmuyor arada kredi kartıda lazım oluyor
Hocam ben 1 ay staj yaptım, aldığım maaşın 4 katı kadar limit tanımladılar. Kasım ortasından bu yana limitim neredeyse 2 katına kadar arttı, 2 ayda 1 akbank ana sayfada limitinizi şu kadar arttırabilirsiniz diyordu o şekilde yaptım. Asgari ücrette sgklı 1 ay çalışırsanız büyük ihtimalle +30K limitiniz olur, para giriş çıkışı yaparsanız bende olduğu gibi limitiniz artabilir. Bu süreçten önce 3-4 defa kyk ziraat kredi kartını kullandım, kartla felan bir işim yoktu yani anlayacağınız. 1 aylık maaş aldığım için kart çıktığını düşünüyorum çünkü maaşım küsüratlı bir rakamdı, tam 4 katı verilmiş limit. (kk limitlerinde maaş x 4 katı kuralı gibi bir şey okumuştum)
Başvuru kanalı farkeder mi bilmiyorum ama buradan başvurdum.
https://www.axess.com.tr/axess/hemen-basvur Edit: Mesajlardaki 50-100k limiti görünce benim yüksek limit algım biraz düşük kaldı

Ticari kartlar genelde 50-100k arası değişiyor daha yüksek limitleride gördüm ticari olarak resmi bir işim olmadığı için gözüm ticari kartlarda değil 20-30k yeterli olacaktır benim için