joNeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık gelirinizi yüksek gösterin. 20K geçiyorsa, 30K yazın; ispatla diyen yok.
Bir de tesadüf mü bilmiyorum ama deneyimimi anlatayım. Kredi kartı ödemelerimi aksatmadan düzenli yaptım. 6 Ay önce araba alırken, KK çekimi yaptırdım. ( 4 Ay sonra gelecek paraya güvenerek) 2 Ay meblağ yüksek olduğu için asgari ödeme sistemini kullandım. O arada şak diye limitim X3 oldu. Düzenli ödeyeni de değil, düzenli asgari ödeyeni seviyorlar gibi.
Çok doğru bunu bir arkadaşımda şans eseri yapmıştı dediğiniz gibi 3 katı oldu limiti bir anda Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

fivefingerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1300 puanım varken maaş bankam 1000tl kredi vermemişti zamanında bu durumlarda en mantıklısı şubeye gidip görüşmek hocam. Mobil uygulamaların çoğunda işlem otomatik oluyor ama banka çalışanları kredi kartlarından prim aldığı için şubeden denerseniz bir yolu varsa her şekilde verirler size kredi kartını
Çok haklısınız hocam bazı bankalar bu konuda çok katı.

tahaerdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akbanktan başvuru yaptınız mı genelde olumlu ve yüksek sonuçlanıyor .

not :Yüksek Limitli kartlarında kendi çapında sıkıntıları mevcut limitiniz 25.000 in altında ise asgari ödeme %20 . 25 binin üzerinde olan kartlarda % 40 bilginiz olsun
ödeyeceğiniz tutarı %20 düşünürken birden %40 a şaşırmayın bir çok kişi bilmiyor .
Evet asgari oranların farkındayım akbank'ı daha önce denemedim şubede yoğunluk olmadığı bir gün gidip deneyeceğim.