teşekkürler güzel bir cevap oldu evet ben de yapı kredinin önerdiğini alırklen de buna dikkat ettim büyük şirketlerin hisselerini aldım halimden memnunum inş. ileride de sürekli almaya devam edeceğim. borsayı para kazanma ya da zengin olma aracı olarak görmüyorum sadece para enflasyon karşısında değerini kaybetmesin yeterlidir. Para çalışalarak kazanılır benim bildiğim bu.
Rica ederim.Borsada güzel paralar kazanabilirsiniz ama bunun için kendinizi eğitmeniz gerekli. Benden size bir tavsiye twitter da sözde borsa üstatlarına güvenmeyin kendiniz bilanço okumayı analiz yapmayı öğrenin.. Youtube'da çok güzel kanallar var bunun için. .Tuncay Turşucu'nun eğitimlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca kısa vadede ihtiyacınız olacak parayı borsaya yatırmayın. Kaybederseniz sizi üzmeyecek miktarlarla giriş yapıp öğrenmeye çalışın. Bir de unutmayın sattığınız hissenin parasını hemen çekemezsiniz. X hissesini sattığınızda +2 gün sonra çekim yapabilirsiniz.

başarıalr dilerim Tunca Hoca'nın sözü ile bitirmek isterim. Borsacı olmayın Yatırımcı olun