mkozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın başarılı denemesini takdir ettim. Yöntemi ve anlattıkları deneysel olarak kesinlikle doğru. Konusunu baltalamış olmayayım ama, yazdıklarını sahadaki tecrübelerimle teyit etmek istedim.

Yerelde ve Ulusalda 20 dişli ve yüzlerce rakibi olan bir müşterime sağlık hizmetleri konusunda seo analizi ve içerik danışmanlığı eğitimi verdim.

1) ilk 1 ay, her gün 1-2 konu için makale yazdırdık ve içerik girişi + eğitim yaptık.
2) Ağaç yapısını kendim bizzat kurguladım. Müşteriye tercih şansı sunmadım.
3) 1. aydan sonra, 60 organik içerik ile site önce her yeni sitenin girdiği Sandbox'tan çıktı ve Otorite puanı arttı.
4) Daha sonra, sonuç aşağıdaki gibi oldu. 0 backlink ve 0 reklam.

Tüm anahtar kelimelerinde ilk 20'de. 1/10 kadarında ise ilk 3. sırada. Bir kaç tanesinde ise 0. sırada.

Seo'da doğru içerik ne kadar önemli ise, sabır ve disiplinle çalışmak da en az içerik kadar önemlidir. Motif işler gibi. İlmek ilmek.
Hocam iyi iş gerçekten. Site Türkçe mi İngilizce mi? Türkçe içerikli sitede ben de buna benzer bir performans yaşadım. Sandboxtan hemen çıktı ilk ay. İngilizce içerikte ikidir başarısız oluyorum. Siteyi açtım 70 yakın içerik var düzenli olarak da girmeye devam ediyorum. KD düşük volume yüksek içerikler. Ancak bir türlü çıkmıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?