@Emrees26; benim çocukluk arkadaşım kendisi şuanda umrede Allah kabul etsin. Bu arkadaşım içinde garip bir olay silsilesi yaşandı mağduriyet giderilsin denildi giderdi kendisi mağdur oldu

emre ücret iadesi yaptı karşı taraf hesap iadesi yapmadı ve kullanmaya devam ediyor dayanamadım bende modlara kanıt sundum yine de kimse umursamadı ilginç bir işleyiş var bunları yazdım diye de çekinmiyor değilim fakat yani sistemin düzelmesi lazım hak yeniyor selam verir gibi ban atılıyor bir suçu kabahati olmayan insanın adı lekelenebiliyor ben daha dün geceye kadar modlarla sohbet edebileceğimi dahi düşünmüyordum dün bir mod ile güzel ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik normalde bazı modlara yazınca umurlarında dahi olmuyor bu platformu çok sevdiğim üzerinden ekmek yediğim için negatif etkilendiğim ve insanların etkilendiği bir konu bu bunun çözülmesi için bunları söylüyorum çorba da benim de tuzum olsun karalamak taşlamak değil niyetim ortada muazzam bir iş var fakat bu adalet kavramı burada çalışmıyor bence kimse kusura bakmasın