Merhaba. Kendi işim için Woocommerce çoklu dil sitesi hazırladım. Polylang ve Loco eklentilerini kurup düzenlemeleri yaptım. Her çeviri tamam fakat login ve sepet bölümlerinin çevirisini yapamadım. Bana bir yol gösterir misiniz? Neyi atlıyorum, hangi dosyaya bakmam gerekiyor. İlgili ekran görüntülerini de ekliyorum.
Polylang ile çok uzun bir geçmişim yok maalesef ancak site bilgilerini iletirseniz inceleyebiliriz
çok önemli ve uzak olduğum bir konu idi. Bu konu hakkında hem bir seo optimizasyon hizmeti veren birisi olarak hemde wordpress hizmeti veren birisi olarak kendim için büyük eksik. Sayende detaylı araştırama yapmama bu konu hakkında heves geldi hocam. Teşekkürler
Yararlı bulduysanız ne mutlu bana

Çoklu dil kurulumlarında gördüğümüz hatalar gerçekten bizi zaman zaman oldukça üzüyor. Hatta öyle ki hreflang etiketi kullanan Türkçe site bulmak dahi zor. Çok dilli kurulumlarda tek bir kaynakta bilgi bulmak zor olduğu gibi kafa karıştırıcı bilgilerde sunulmakta. Biz her ne kadar konuyu en sade şekilde adımlaştırmaya çalışsak bile inanın sırf bu konu üzerine sayfalar dolusu makale yazılabilir. Umarım bir gün o makaleyi de sunacağız

İyi çalışmalar, başarılar dilerim