Merhabalar, Amazondan aldığım bir ürünü arızadan dolayı iade ettim. Ürünü yaklaşık 2 hafta oldu iade edeli, ürün yerine ulaştı filan derken mail aldım para iadeniz yapılmıştır diye mail geldi ve beklemeye geçtim. 3 gün sonra para iadeniz gerçekleşmedi işlem gerekli şeklinde mail geldi. Tekrardan MH ile iletişime geçtim ve bana Ödeme yaptığım kart hesapta kayıtlı olmadığı için ödeme yapılamamış dendi. Bende kartı tekrardan ekledim ve tekrardan iade sürecini başlattık. Bu sırada MH'ne yazıp kontrol ediyorum bir sorun var mı diye ancak aldığım cevap aynı 3 gün içinde Banka ekstrenizde göreceksiniz. 5. gün oldu tekrar bir mail aldım. Kısaca Ödeme Hediye kartı şeklinde 1-2 güün içinde hesabınıza tanımlanacaktır diye mail geldi. Neden ödeme yapılamamış filan hiç yazmamışlar. Tekrar müşteri hizmetlerine yazdım. Hediye kartı istemiyorum böyle mail geldi diyorum bana verdiği cevap "hediye kartınız 1-2 gün içinde hesabınıza tanımlanacaktır" oluyor. Daha önce yaşayıp çözebilen var mı aramızda? Amazonun bu kadar uğraştıracağını düşünemezdim. Eğer her iade de böyle sorun olacaksa daha çok işimiz var.