Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Benim değerli kardeşim
@Geyikle; Can dostum, her daim seninleyim ve bir telefon kadar yakınındayım unutma

Burada HAK'tan öte bir güç, bir kuvvet yokmuş onu anladık ve ne güzel bir Milletmişiz onu gördük.
Nice insanlar gördük bir umut olabilmek için gece gündüz demeden yardım kamplarında kendini parçalayan, ne analar / ne babalar / ne evlatlar, dayılar, halalar, abiler ablalar gördük birbirileri için canla başla üşüdüm demeden, elim kanadı / elim yarıldı demeden kazıyan, bir umut olurum diye çırpınan.
Nice insanlar gördük günlerce aç, susuz enkaz altında bir umut bekleyen ve nice insanlar gördük soğuk havada yalın ayağına giymek için bulduğu ayakkabıya haram diye ağlayan
Nice yiğitler gördük din, dil, ırk ayrımı etmeden vatan bütünlüğü adına yardıma koşan, arama & kurtarmaya katılan.
Ve nice analar, babalar, evlatlar, amcalar, dayılar, halalar, abiler, ablalar gördük yakınlarını kaybeden, canından can yitiren.
Birbirini tanımadan bu kadar sıkı sıkı sarılan, kucak açan, canını / malını hiçe sayarak mücadele eden bir ülke daha yok...
Sakın korkma, üzülme ve çelişkiye kaygıya düşme çünkü; Arkanda koskoca bir millet var kardeşim

Allahtan; ölenlere rahmet, kalanlara sabır dilerim
Bu uğurda elinden geleni ardına koymayan, mücadele eden, destek olan ve elinden hiç birşey gelmese bile DUA'sını esirgemeyen tüm insanlıktan Allah c.c razı olsun.