@Ritalin; hocama çok teşekkür ederim kendisiyle arayüz konusunda çalışıyoruz.
Daha önce konusuna yorumda yapmıştım ama konuda açmak istedim. Çünkü hocamız o kadar güzel iş yapıyor ki onu övmeden durmak, tasarımlarına hayranlıkla bakmamak imkansız.
Tasarımları o kadar kreatif ve güzel ki baktıkça büyüleniyorum resmen. Sayfaların birbiriyle uyumu ve modernliğin sentezi gerçekten harika. Ne kadar övsem ne kadar teşekkür etsem az kendisine. Çünkü uzun zamandır hayallerini kurduğum arayüzün adımlarını atıyor kendisi ve beklediğimden daha güzel oluyor.
@Ritalin; hocam gerçekten bu işin markası diyebilirim.
R10'da arayüz için kesinlikle başka bir tasarımcıya gitmeyin derim. Hocamız yaptığı tasarımlarda her şeyin en ufak ayrıntısına dikkat ediyor. Hocamızdan bir kere hizmet alın emin olun hiç revize vermezsiniz o derece nokta atışı harika yapıyor tasarımlarını. Kendisinden hizmet almadan önce R10 ve R10 dışı bir çok kişinin referanslarını inceledim herkes sıraladanlaşmış ve tekrara düşen tasarımlara sahipken hocamın tüm referanslarında ayrı bir hoşluk var. Muhabbeti hoş çok saygıdeğer çok harika bir insan kendisi.
Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum aldığı paranın tamamını hak ediyor çok verimli ve çok güzel bir iş çıkarıyor. İşine bu denli önem verdiği için tekrar tekrar teşekkür ederim.