R10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bycida ve farukmetin, R10.net kurallarına aykırı bir şekilde ''Haksız Trade Kullanımı'' nedeniyle 7 gün uzaklaştırılmıştır.

Not: Bycida, size haksız trade kullanımı yapıldıysa aynı şekilde karşılık vermekte forum kuralı ihlalidir. Bu tarz durumlarda her zaman söylediğimiz gibi report etmeniz gerekiyor.

bycida ya atılan haksız -trade i bende raporladım konusunu da okudum iç detayını çok bilmiyorum fakat işleyişte bir sıkıntı var eğer gerçekten bycida konular da açıkça göründüğü üzere böyle bir haksızlığa maruz kalmış ise ve profilinde -trade gözüküyorsa -trade in kaldırılması gerek direkt aksiyon alınması gerek - trade kaldırılmadığı için gelen müşteriler insanlar güvenemeyecek belki de çamur at izi kalsın o halde benzer olayları bende yaşadım ve banlamanız çok kolayken -trade silme konusunda aksiyon almanız yavaş oluyor banlarıma bakın arkadaşlar arkadaşın biri forumda konularda beni ve sattığım ürünleri kötülüyor şikayet konusu açıp haksız çıkıyor asla bir yaptırım uygulanmıyor ben arkadaşa bir yanlışım olmamamasına rağmen attığı iftiralar ve hakaratler yüzünden "karaktersiz" dediğim için uzaklaştırılıyorum ilginç bir sisteminiz var bundan sonra haklı da olsam haksız da olsam sesimi çıkartmak istemiyorum maalesef ben buradan ekmeğimi kazanıyorum ağır bir suç işlemediğim sürece ve olayların iç kısmı öğrenilmeden pat diye banlamanız da mantıksız "bence" r10 da sayısız kişiyle tanıştım iş yaptım hala da yapıyorum fakat bu tarz olaylar hoş olmuyor r10 da hakkımı aramak istiyorum karşılık bulmak istiyorum lütfen bu konuya el atarsanız sevinirim

https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...etciyim-2.html
Mesela bu hak mı @Coşkun Çetin;
hala daha forumda bana *********** diyen birinin mesajları herkese açık duruyor ve haksızlığını her açıdan kanıtladım işleyişte sıkıntı var o cezayı hak eden ben değildim ve hep bu şekilde olacakmış gibi hissediyor insan hakkını savunmaya çekiniyor ekmeğimden olacağım uzaklaştırılacağım diye... Birine *********** demek başka konularda o kişiyi kötülemek cezalandırılmıyor çamur at izi kalsın fakat ben tek kelime ettim diye uzaklaştırılıyorum (kişi -trade atıyor müşterilerimden oluyorum adımı lekeliyor izi kalıyor şikayet konusu var -trade var üstüne uzaklaştırma var haksız yere kaybettiklerime bakın) ve 3 kuruş paraya ihtiyacım olan bir dönem.. burada edebiyat değil niyetim eminim ki bu şekilde sıkıntı yaşayan insanlar var denk geliyorum burada bir sıkıntı var olan oldu artık fakat bundan sonrası için bir çözüm üretilebilir umarım