mrburun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben kuryelik yapıyorum, Allah nasip ederse taksiye geçeceğim. Uber yapanların bir kısmı eats, bir kısmı ise taksi yapıyor. Bunun tabi başka uygulamaları da var. Mesela bolt food, wolt, stuart(aralarında en kötüsü bu, önermem) ,uber, glovo... Bu uygulamalar ile kuryelik yapabilirsiniz. En güzel yanı da kimseye bağlı olmadan istediğiniz zaman online olup istediğiniz zaman offline olabiliyorsunuz(glovo hariç, onda haftalık programınızı önceden dolduruyorsunuz. Seçtiğiniz 1 saat öncesi shiftleriniz kitleniyor ve osaatlerde mecbur çalışmanız lazım. Kurye de saatte minimum 30 pln kazanç var şuan. Taksi de ise şuan sektör düşük olduğu için minimum saatlik 40 pln kazanılıyor. Fakat kimse size saatlik ödeme yapmıyor. Paket ve yolcu başı kazanç var. Bunlar ort rakamlar tabi. Azı olmaz. Üstü olur.
Hocam oraya nasıl gittiniz?
ingilizce sanırım çok yaygın değil lehçe öğrenmek zorundamıyız yoksa ingilizce ile idare edilebilir mi?
araç fiyatları nasıl , uber ile geçinilir mi ev kirası cart curt ,birikim yapılabilir mi , yapılabilirse ne kadar ?
Türkleri seviyolar mı durumlar nasıl ? şahsen ben onları çok seviyorum bir tane bulup evlenilir