Uzun zamandır kendimi mental olarak yorgun hissediyordum ve hiç geçmiyordu. Yıllar önce bıraktığım sigaraya, alkole yeniden başlamıştım. İnsana daha ne kadar dibe batabilir bilmiyorum ama en dibi burası dedikçe daha dibini görüyor insan. Düştüğünüz yerden sadece siz kalkabilirsiniz. Ben kendime bir söz verdim, bundan sonra bana iyi gelmeyen hiçbirşey yapmayacağım. Sigarayı yeniden bıraktım, spora başladım, daha çok sosyalleşmeye başladım. Bence bunların en temel sebebi fazla düşünceli olmak. Herşeyi düşünmek, herşeye karşı empati kurmak. Bu kadar iyi olmak zorunda değiliz. Başkalarını üzmemek için kendimiz üzülmemeliyiz. Herşey bir noktada olacağına varıyor. Ne zaman biteceğini bilmediğimiz şu dünyada hayattaki ufacık şeyleri kafaya takıp, gelecek kaygısı yaşayarak ilerlemek hayattaki en zor işlerden birisi. Bırakın hayat karşımıza iyisiyle, kötüsüyle ne çıkartıyorsa çıkartsın.
Ufak bir tavsiye, kafanızı dağıtmaya çalışmayın. Çünkü siz o kafayı dağıtmaya çalıştıkça aslında gerçeklerden kaçıyorsunuz. Tüm gerçekleri kabullenip ona göre yaşayın. İnanın faydasını göreceksiniz. Sağlıcakla kalın.