wordy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
twitterda 1.5 - 2 hafta önce kripto hesabı açmıştım 15-20 tweet attım akşam girdiğimde hesabınız kalıcı olarak askıya alındı dedi
İtiraz ettim ama bir değişiklik olucağını sanmam

Spam yaratıcak ard arda takip yada beğeni de yapmadım ama

Bu sorunu nasıl çözerim bilen varsa yazabilir
  1. Twitter kurallarını gözden geçirin: Twitter, askıya alınmamak için kullanıcıların uyması gereken bir dizi kural ve politikaya sahiptir. Bu kuralları gözden geçirin ve gelecekteki askıya alma durumlarını önlemek için onları anladığınızdan emin olun.
  2. Askıya alma işlemine itiraz edin: Hesabınızın yanlışlıkla askıya alındığını düşünüyorsanız, Twitter'a itirazda bulunabilirsiniz. Bunu yapmak için, hesabınıza giriş yapın ve askıya alınmanızın nedenini açıklayan herhangi bir bildirim veya mesaj olup olmadığına bakın. Ardından, itirazda bulunmak için sağlanan talimatları izleyin.
  3. Twitter desteği ile iletişime geçin: İtirazınıza yanıt alamazsanız veya başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, Twitter desteği ile iletişime geçebilirsiniz. Twitter desteğiyle nasıl iletişime geçeceğinize ilişkin bilgileri web sitelerinde bulabilirsiniz.
  4. Sabırlı olun: Twitter'ın itirazınıza veya destek talebinize yanıt vermesi biraz zaman alabilir. Beklerken, herhangi bir ek hesap oluşturmaktan veya Twitter kurallarını ihlal ettiği düşünülebilecek herhangi bir faaliyette bulunmaktan kaçının.
  5. Profesyonel yardım almayı düşünün: Twitter'ı iş amacıyla kullanıyorsanız veya hesabınızın askıya alınmasıyla ilgili kalıcı sorunlar yaşıyorsanız, profesyonel bir sosyal medya yöneticisinden veya dijital pazarlama ajansından yardım almayı düşünebilirsiniz. Çeşitli sosyal medya platformlarının kural ve politikalarında gezinmenize yardımcı olabilir ve bunları yönergelerine uygun bir şekilde kullandığınızdan emin olabilirler.