2007 r10 kayıtlı üye olarak eski usül yüz yüze görüşme şeklini daha çok benimsiyorum. Geçmiş yıllarda da bol bol nargile kafelere gider, halı saha maçları yapar ve iftar etkinliklerine katılırdık.
@iag1327; hocamı görüşmeye, tanışmaya ve iş birliği yapmaya değer gördüm. Çünkü özellikle sosyal medyada bol bol kendini dijital pazarlama uzmanı olarak tanımlayan ağırlıklı Z Kuşağı olan, yardım forumlarında ve facebookta ise ben ilk müşterimi aldım nasıl reklam konusunda ilerleyebilirim, ne kadar bütçe ayırmalıyım, müşteriden ne istemeliyim vs gibi sorular soran kaliye olmayan bir güruh türedi. Bir insanın kendini dijital pazarlama uzmanı olarak tanımlaması için hem google tarafında hem sosyal medya reklamcılığı hatta çevrimdışı pazarlama kanallarına da hakim olması ve bu sektörde en az 10.000 saat geçirmiş olması gerektiğini düşünüyorum.
@iag1327; reklamcılık, pazarlama ve strateji konularında tecrübelidir ve sektöre, sektörün dinamiklerine hakim, işini severek yapan konuşmaya değer bir karakterdir.
@Burti; Zaman ve mekan uygun olursa r10 iftar etkinliğine de katılırız, katılanlarla da tanışırız tabi ki neden olmasın.
Herkese, hayallerine giden yolda başarılar diler, hayatımın her döneminde farklı bir yeri olan r10 forumuna da tekrar teşekkür ederim.