Onaylatr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Kontratımızın süresi bitti, Ev sahibim bu ay içinde ev bulup evi boşaltın diyor, Söylenene göre böyle bir hakkı yokmuş. Mahkeme kararı ile çıkartabilirmiş. Kendisine ev bulamadığımızı, ev bulduğumuz zaman çıkacağımızı söylüyoruz ancak ısrarla evi boşaltmamızı istiyor, utanmasa eşyalarla birlikte kapının önüne koyacak.

Bu konu hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa lütfen detaylandırsın ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz kaldım.
Bütün cevapları okudum 3 tür yorum var biri ev sahibini tutan biri orta yol tavisyesi birileride kiracıyı koruyan
ben sadece öneride bulacağım bu konuda avukat sitelerinde değişik şeyler gördüm yani x aavukat başka şey derken y avukat başka şeyler diyor belki hepsi aynı şeyleri biliyordur ama web sitelerinde tam açık yazmamışlardır .
Geleyim konuya eğer mahkemeye verip haklı olursa avukat parasınıda siz karşılıyormuşsunuz ben ailemle kalıyorum eğer sizin yerinizde olsaydım süre isterdim ama karşı durumuda bilmiyoruz evlenecek oğlu kızı acil evi kullanmak isterse durum farklı.