Hocam selamlar.
Darılmaca kırılmaca yok , değerlendirelim.
GTMetrix değerlerine baktığımız zaman siteniz maalesef yerlerde. Blog menüsü olsada içerik yok. Bana kalırsa blog yazmayacaksanız menüden de kaldırın. İletişim sekmesindeki Telefon ve Adres kısmı insanlara güvensizlik veriyor. Logo kısmı çok okunaksız , text logo üzerinden gidecekseniz renklendirmeyi değiştirmenizi öneririm.
Footer kısmındaki social media linklerinizde Instagram harici tek bir buton dahi çalışmıyor. Yalnızca ilgili linklerin giriş sayfası URL'sine yönlendiriliyor.
Kısacası bana ilk bakışta boş bir sayfa izlenimi bıraktı. Bana kalırsa düzenleme yapılmalı. Görsel tasarımı çok hoş bir tema kullanımı var.
İyi forumlar
Deprem gecesi kurdum bu siteyi ve o yüzden 2 hafta uğraşamadım anca bu bir haftadir uğraşıyorum işte buraya konu açtım ki eksikleri göreyim ve onları düzelteyim diye. Adıyaman'da yaşıyorum ve evde yıkıldı PC falan gitti o yüzden telefon üzeri elimden geleni yapıyorum. Size de darilmam hocam niye daralayim. Konu açtım ki eleştirin diye. Sağolun bu dediklerinizi en kısa zamanda yapacağım