Ticaretin ne olduğunu bilmediğinizi düşündüğüm için aşırı saçma bir konu olduğunu düşünüyorum.

Açtığınız konu butik açtım, mobilya mağazası açtım, veteriner kliniği açtım gibi gibi mevzulara dönmüş. Kazanan butikte var kazanmayanda, önemli olan kaliteli mal satıp satmadığınız fiyatını ucuz verip vermediğiniz, nerede açtığınız gibi gibi. Mobilya mağazası açtınız sattıklarınızın çeşidi çok mu, malınız sağlam mı, fiyatı ucuz mu ? Klinik açtınız veterinersiniz işinizi severek yapıyor musunuz, para kazanırken hayvanları seviyor musunuz, arayan soran olurda destek vericekmisiniz, reklam yapıp müşteri çekebilcekmisiniz ?

Hepsinin cevabı aynı smm panel gibi. Emek verirseniz ucuz kaliteli destek verip reklam çıkarsanız kendi stratejinizi ortaya koyup müşteri kazanırsanız neden kazandırmasın ? Kapalı çarşıya bakın kuyumcunun yanı kuyumcu ? Bir tane olmak yerine neden 100 tane var ? Çünkü her malın alıcısı hepsinin pazarlama şekli farklı vs. Smm paneller çok diye açmamazlık kazanır mı diye düşünmeyin kendinize güveniyorsanız açın.