Az önce .. işim var diye arabama bindim. Neyse şehir merkezine geldim. Araba koyacak bir yer yok .. neyse ki bir araba tamirhanesi önünde bir arabalık boşluk buldum. Aracımı yol kenarına çektim. Oradan ayrıldım. İşlerimi halledip geldiğim de şok oldum aman allahıım yarabbim yok böyle birşey...
Arabamı göremedim... tamirhaneye doğru yöneldim oradaki çalışanlara soracağım kii ne göreyim. Benim
Mercedes C-Class kaldırmışlar motorunu sökmüşler arabanın ön takımları yerlerde deli olacağım elim ayağım titriyor.. Ne yapacağımı şaşıdırdım. Birinin kolunu bacağını kıracağım kafa gitti ... elim ayağım boşaldı resmen!
Arabanın başında 2 tane genç çırak arabayı parçalıyorlar..
Lan dedim siz kimsiniz ne yapıyorsunuz aracımı niye söktünüz filan demeye başladım
gençler ayağa kalktı yüzüme m*l gibi bakarak birisi ustamız dedi;
Dışarıdaki mercedesi getirin motorunu indircez sökülmesi gereken yerleri var ...
Beynime kan sıçradı. Bu araç benim! Siz bunu buraya nasıl soktunuz da benden izinsiz parçalıyorsunuz. diyorummm Kim lan bu sizin ustanız dedim.
Abi tamam kızma filan demeye başladılar arabanın tamponundaki vidaları takıp sıkmaya yeltendiler nasıl korktular anlatamam vidayı sıkarken vidalar yalama yapıyor. Vidalar tutmuyor
Bildiğiniz ölüp ölüp dirildim.
Dava açmak için hazırlık yapıyordum o sırada:
Tabi bu durumu öyle bir yaşadım ki sanki rüyada değil de bir gerçek gibi halen etkisindeyim. Sabah erken uyanmıştım. Bir kaç saat dinlenmek için yattım. 1-2 saat içinde gördüğüm rüya bu şekilde manzarada görsellerdeki gibi ...