Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen adamın evini gasp edin. %25 kalktıktan sonra da böyle cesur cesur konuşmalar yapmanızı bekliyorum. insanları birbirleriyle kötü olacak şekilde yorumlar yapmayın! Arayı bulsunlar demiyorsunuz. Hayretler içerisinde okuyorum yorumları. Devlet %25 dedi diye uyanıklık yapan arkasına sığınıyor kalkınca ne yapacaksınız? Yakında kimse evini kiralamayacak sizin gibi yaklaşımda bulunan insanlar yüzünden. Yada peşin peşin sözleşmeler imzalatacak başka çare bıraktırmıyorsunuz insanlara.

Peşin hükümlü yorumlar yerine ya ev sahibinden süre rica edin taşınmak için yada istediği kira rakamına yakın bir rakamda anlaşmaya çalışın lütfen. Buradaki insanların anlamsız gazları ile kötü olmayın milletle
Yazdığım yorumlar arasında % 25'ten bahsettim mi ? Okumadan mı cevap veriyorsun ? % 25 olsun veya olmasın. Yasalar böyle. % 25 olmadığı zamanlarda da tefe tüfe oranında zam yapılabiliyordu zaten hocam. Anlaşmaya yanaşma konusunda haklısın ama böyle despot gibi davranan bu tip insanlarla anlaşmak hem zor hem gerek yok. Böyle davranana karşı yasal haklarınla karşılık vereceksin. Böyle olmalı. İnsan gibi yaklaşanla anlaşma yapılır.

Edit : Bence saçma sapan evlere 10 bin 15 bin kira isteyen ev sahipleri kiralamasınlar evini. Ayrıca herkesin kendi tercihi kimse kiralamasın. Araplar olmasa bu rakamlara kime nasıl ev kiralayıp satacaktınız ? Bu ülkenin vatandaşlarına fazlasıyla yetecek kadar ev var. Önceden millet yana yana kiracı arardı. Araplar, suriyeliler sayesinde fahiş miktarda fiyatlara ev kiralayanlar enflasyon bu durumda olsa bile rakamları hayallerinde bile göremezlerdi. Bunu da açıkça görebiliyorsunuzdur sanırım.