Yalnız şöyle bir durumda var ben R10'a kayıt olduğumda kimlik onayı falan yoktu kimliğimi kendi isteğim ile onayladım. Muhtemelen onaylamamış olsaydım şüpheli bir işlemim olmadığı takdirde forumu kullanmaya devam edebilecektim. Yani baktığınız zaman ben kendim istememiş olsam forumda da anonim takılabilirdim.
Haklısın ama zaten burası webmaster forumu burda ekşi gibi bir ortam yok yani en azından burada toplumu provake edebilecek yorumlar girilmiyor girilsede zaten anında müdahale ediliyor . Ekşide böyle bir durum yok mahkeme kararı olmadan başlıklar engellenmiyor entryler silinmiyor tamamen modların insiyatifinde . Girilen her türlü entry üye olmadan okuyabiliyorsun .
Ben aslında hepsini geçtim ekşi sözlük herkese açık bir ortam olduğu için ülke için gerçekten bir milli güvenlik sorunu haline gelebilir . Özgürlük adı altında herkes istediği yorumu yaparsa ekşi sözlük hedef haline gelebilir bir öncekinde bahsettiğim gibi milyonlarca insan giriyor çıkıyor buraya ekşinin hedef haline gelmesi ülke içinde kaos isteyenlerinde ekmeğine yağ sürer sağ kesimde sol kesimde fonlanıp birbirne kırdırılabilir kolluk kuvvetleri bile ayıramaz kimseleri hatta onlar bile bir saf seçmek zorunda kalabilir . He yok ütopik ütopik konuşuyon diyenlerde olabilir ama bana göre ütopik falan değil para herşeyi yapabilir şuanda herkes bir kıvılcım çıksada intikam alsak peşine düşmüş sokak röportajlarında zaten bunu görebilirsiniz şuan iki kesim içinde saf yok eğer saflar oluşturulursa Allah korusun kimse kimse gözünün yaşına dahi bakmaz .