eğer doğruysa son yıllarda verilmiş EN DOĞRU karardır net.
Hocam diğer konuda da karar doğru falan dediniz de size cevap veren kimseye doğru düzgün karşılık verememiştiniz şimdi açılan başka bir konuya yine aynı şeyleri yazmıştınız verecek cevabınız yoksa neden ısrarla yazıyorsunuz anlamak güç.
Valla iyi oldu arkadaşlar çünkü öyle entryler var ki resmen provakasyonlara davetiye çıkartıyor yazarların kimlikleri belli değil herkes anonimliğe güvenip sallayıp duruyor ama ekşi sözlük ofiside belli yöneticileride belli şuan zaten herkes hassas durumda Allaha kitaba islama türk milletinin manevi değerlerine küfür edilen bir çok entry var özellikle deprem sonrası kafayı kıran gidip reinayı nasıl bastıysa bunlarıda basabilir ortalığı ateşe verip canlara kıyabilirdi böyle olunca ne olacaktı bir kesimin işine gelecekti işte şöyle devlet şöyle hükümet fikir özgürlüğüne bile gelemiyor derin devlet merhum sinan ateşe yaptığını genç sözlük yöneticilerinede yaptı artık bitti özgürlüğümüzü almak için sokaklara iniyoruz diye bir propaganda yapardı muhalfet bir örgütlenirdi herkesin canı burnuna gelmiş solcusu bu sefer sokağa çıkardı eylem yapmaya yok efendim katiller teslim edilene kadar sokakta kalacaz bilmem ne zaten sol kesimin sokaklara dökülmesini ellerini ovuşturarak bekleyenler var devamını yazmak bile istemiyorum vallahi kan gövdeyi götürürdü . abi önlem alınması lazım erişim engeli kararı yerindedir ve doğrudur ekşi sözlük milyonların kayıt olmasa bile girip baktığı gezindiği bir yerdir . Dini değerlere hakaret fikir özgürlüğü falan filan sayılmamalıdır . Hatta dini değerlere eleştiri getirmek bile suç sayılmalıdır sadece islam için değil hepsi için bir kişinin dini kendi ailesinden değerli olabilir gözünde . Düşünsenize birsi sizin annenizin tipi ile alakalı eleştiri yapsa veya annenizin tipine hakaret etse kendinizi tutabilir misiniz ? Tutan illaki olacaktır ama çoğumuz tutamayacağımızı biliriz . Fikrimi yazdım lütfen bana karşı polemik çıkartacak yorum yazmayın teşekkürler .
Hocam hangi çağda yaşıyorsunuz kim diyor kimlikleri belli değil diye adli merciler istesin hangi sıklıkla telefon değiştirdiğinize kadar her şey açık bir şekilde çıkıyor. Ekşi'deki anonimlik olayının bu forumdaki nickten hiçbir farkı yok.