Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl sizin öfkenizin kaynağı nedir anlaşılması güç .Yazdığın yazıyı okup sağlıklı düşünce ile yazmanızı tavsiye ederim .Pisliği çıkaranların büyük kısmı kiracı değil ev sahipleridir.Çünkü yasal kira artış oranı şuan %25 olmasından dolayı büyük rahatsızlık içindeler . Bu durumda psikolojik olarak dışa vurum yapmaktadır . Sizde de böyle bir durum gözlemliyorum.Halbuki arkadaş başına gelmiş bir durumu paylaşmış ve ne yapılması gerektiğini sormuş .Öyleki arkadaş çıkmayacağım da dememiş ev bulamıyorum demiş .Sizin ona yardımcı olmanız gerekirken "oturamazsın çıkacaksın" gibi yorum yapmışsınız .
Benim de size tavsiyem konuya yazdığınız yazıyı hukuki bilgilenmenizden sonra tekrar okumanızdır.Bu durumdan sonra emin olun konuya yazdığınız tüm yazıları kaldıracaksınız.
Tamam hocam ben onu mu eleştirdim. Onlarda ev sahiplerinin sorunu sen neden o adamlar yaptığı ahlaksızlıktan oluşan sinirizi bana kusuyorsunuz? Ben sözleşmesi bitmiş, yasal olarak ev sahibi haklı dahi olsa bir ısrar içinde tutanlardan bahsediyorum. Neyse sohbetimizi burada sonlandırıyorum. Keyifli forumlar.