Bu öfkeniz nerden geliyor anlam veremiyorum. Neden böyle bir saldırı içine bürünüyorsunuz onuda zaten anlamış değilim. Bizde biliyoruz yasalar olduğunu ama bu şekilde cahilsiniz demek size yakışmıyor. Yasal olarak ev sahibi haklı dahi olsa bu gibi şeylerde kiracılar çoğunlukla pislik çıkartıyor. Gözümüzle görüyoruz. Benim lafım onlaraydı. Lütfen bu mesajınızı kaldırın. Bir kişiye bu gibi tutarsız hitamlarda bulunamazsınız.
Asıl sizin öfkenizin kaynağı nedir anlaşılması güç .Yazdığın yazıyı okup sağlıklı düşünce ile yazmanızı tavsiye ederim .Pisliği çıkaranların büyük kısmı kiracı değil ev sahipleridir.Çünkü yasal kira artış oranı şuan %25 olmasından dolayı büyük rahatsızlık içindeler . Bu durumda psikolojik olarak dışa vurum yapmaktadır . Sizde de böyle bir durum gözlemliyorum.Halbuki arkadaş başına gelmiş bir durumu paylaşmış ve ne yapılması gerektiğini sormuş .Öyleki arkadaş çıkmayacağım da dememiş ev bulamıyorum demiş .Sizin ona yardımcı olmanız gerekirken "oturamazsın çıkacaksın" gibi yorum yapmışsınız .
Benim de size tavsiyem konuya yazdığınız yazıyı hukuki bilgilenmenizden sonra tekrar okumanızdır.Bu durumdan sonra emin olun konuya yazdığınız tüm yazıları kaldıracaksınız.