Öncelikle geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ancak haklarına sahip çıkacak olan kişi sensin .O yüzden öncelikle bunu kavramalısın .Kontrat sözleşmenin feshedilebilmesi süresinden 3 ay öncesinden sana bildirimde bulunması gerekli yazılı olarak.Eğer bildirimde bulunmadıysa otomatik olarak sözleşme yenilenir.
Yukarıda belirttiğim şekilde ise istediği kadar dava açsın sen haklı çıkarsın .Dava süreleri de ortalama 1-2 sene sürmektedir .
Rica ediyorum cahilce yazmayın .İnsanlar bilmediği konularda yorum yapmamalı. Anayasa Madde 36 yazıyor ki, “Herkes temel insani gereksinimlerini karşılayabilecek, insan haysiyetine yakışır biçimde konut ve barınma hakkına sahiptir. Hem kiracının hemde ev sahibinin yasal hakları mevcuttur .Kafam esti yada parayı beğenmedim diye kimseyi evinden çıkaramazsın .
Bu öfkeniz nerden geliyor anlam veremiyorum. Neden böyle bir saldırı içine bürünüyorsunuz onuda zaten anlamış değilim. Bizde biliyoruz yasalar olduğunu ama bu şekilde cahilsiniz demek size yakışmıyor. Yasal olarak ev sahibi haklı dahi olsa bu gibi şeylerde kiracılar çoğunlukla pislik çıkartıyor. Gözümüzle görüyoruz. Benim lafım onlaraydı. Lütfen bu mesajınızı kaldırın. Bir kişiye bu gibi tutarsız hitamlarda bulunamazsınız.