bir forum konusunu neden mahkeme salonu gibi ele aldınız anlamadım kimseyi, arkadaşınızla laflarken onun size "Sanayiye gittim, x dükkanının 500'e yaptığı işe y dükkanı 600 dedi, tanıdık dedik yaptırdık. Adama aynı sorun için yine gittim bu sefet üç katı fiyat çekti o zaman arabadan söktüğün parçanın parasını ver dedim, veremem yaptı." dese çıkıp "Hukuksal olarak istediği parayı verebilir" tarzında mı konuşursunuz yoksa o nasıl fiyat bir de söktüğü sağlam parçayı vermemiş tarzında konuşup eleştiri mi yaparsınız? Size esnaf konuşması şeklinde yapılan bir ayıp, yanlış gösteriliyor. Tamam isteyen istediğini istediği fiyata satsın problem yok alan müşteri sorumlu zaten, yedek vermemek nedir abi html sayfa için yedek vereceksin css kodunda backend falan mı var
forumda basit excele aktarım için ekstra 3 bin tl fiyat çeken insanlar biliyorum, kimseye dava aç demedik ama basit bir aktarma kütüphanesi için ekstra 3 bin tl isteyen insanlara müşteriler notunu veriyor zaten burada konuşulan şey bu kadar düşülmesi, herkesin düşüncesine saygım var ama kimse bu adamlara nasıl dava açarlz dememiş, iyi forumlar