hayır hocam tabikide bir süre tanıyacak ben olsam 3 ay veya daha fazla bir müddet bir süre verirdim hatta ozaman bile o 3 ayın bile kirasını almazdım ama kiracının ben hiç evden çıkmıyorum çıkartamassınız demesi yanlış , ev sahibininde hemen çıkın demeşi yanlış tabi
Açın halinden tok ne anlar tabi... Böyle tuzu kuru yorumlar yapmak yerine biraz empati yaparak yaşasanız keşke. Ben hem kiracıyım hem de kiracılarım var. Pandemi zamanında bir kiracım 10 ay boyunca ödeyemedi işsiz kaldığı için. O kiracı 7 yıla yakındır oturduğu için en azından faydamız olsun diye sorun etmedim. Sonradan tüm eksik kiralarını ödedi ve şuanda da düzenli ödüyor. 10 ay kira ödemedi diye sonuç olarak ben bir şey kaybettim mi? 2 kuruş daha para kazanmak için evden çıkartsaydım elime ne geçecekti? Şuanda da piyasadan 2-3 bin lira uyguna oturuyor. 3 günlük dünyada para hırsı insanlığınızı bitirmesin.
bu yorumumu okumanızı tavsiye ederim hocam sonuçta ben genel olarak konuşuyorum kiracı ve ev sahibinni arasında ne geçtiğini bilemeyiz her türlü olay olabilir