Antalya'da yaşıyorum; hem yaşadığımız büyük felaket sebebiyle hemde Rusya - Ukrayna savaşı sebebi ile ziyadesiyle göç alan şehirlerden bir tanesiyiz. Ben rahatsız değilim; burada ekmek çok ve herkese yeter.
Yıllarca eşimle beraber çalışıp zar zor bir mülk aldık ve kiraya verdik. Bulunduğumuz semtte ihtiyar anne - babam olduğu için ayrılmak istemedim ve kirada oturuyorum.
Kiracı arkadaş ziyadesiyle lüks ve rayiç değeri 15.000 - 20.000 TRY civarında kira getirisi olan yerde 2.500 liraya kirada oturuyor

kıyamadık. 1.300'den kiraya vermiştik, 1.500 yaptık, kendisi 2.500 yapalım abi dedi ben de sorun yok dedim. Kredi ödemesi dahi 4.800 civarında

neyse konuya geliyorum; benim kiracı olarak oturduğum ev 1.500 liradan 6.000 liraya çıktı.

Kaldı ki ev sahibim Norveç'te ve bu 5. ya da 6. evi idi yanılmıyorsam ayrıca hemşerimiz olur..
Biraz empati yapabilmekle alakalı sanırım konu.
Zaruri olarak Eylül ayında arayıp Nisan - Mayıs gibi evden çıkması gerektiğini ilettim lisanı münasiple o da tamam abi dedi

inşaAllah sorun yaşamayız zira herhangi bir tebligat vesair göndermek istemedim kimseyi zor durumda bırakmamak, incitmemek için.
Bu arada şuan oturduğum sitede geçen ay 12.000 liraya kiraya verildi 8. kat ve şuan 17 - 18'den ağzını açıyor insanlar..
Niye böyleyiz bilmiyorum, çok insafsızız vesselam..
Konu sahibi dostum; konuyu baltaladıysam hakkını helal et

ben de meramımı anlatmak istedim ortak paydada olmasak da benzer bi' konu ile ilgili..