https://youtu.be/bPb5DV8W8OE Önemli !!!
Verilen apiler 250 sorgu ile sınırlı olup her alım için 1 adet api ile sınırlıdır paket dahilinde hediye edilen bu özellikleri dilediğimiz zaman sonlandırabiliriz. Ekstra her 250 sorguluk api 100 TL olarak haricen alınabilmektedir. Yine hediye olarak verilen listeler yorum oranı ve garantisi verilmemektedir test edilmeye muhtaçtır fakat her url farklı domaine aittir yani listede bulunan her url aynı zamanda farklı bir domaindir.
Bilgi: Bahsedilen 250 sorguluk apiler Liste harvest modunda kullanılan saniyiler içerisinde onbinlerce liste çekmek için gerekli olan apilerdir.
Demo yada deneme sürümü mevcut değildir.
Satın almak için bu
link aracılığı ile web sitemize gidip kayıt olmalısınız. Ardından gerekli ödemeyi yapıp lisansınızın aktif edilmesi için ticket atmanız yeterlidir.
Bu konu satış konusudur teknik destek problem yada sorunlar için lütfen panelimizdeki teknik destek bölümünü kullanın. Türkiye'de iç çamaşırı, cd-dvd, yiyecekte olduğu gibi hiç bir yazılımında iadesi mevcut değildir. Bu yasalar ile belirlenmiştir ve tüketici hakem heyetinde bu ibare mevcuttur. Türkiye'de biz dahil nereden yazılım alırsanız alın iadesini yapamazsınız. Lisans teslim edildikten ve faturası kesildikten sonra iade olayı kesinlikle gerçekleştirilmeyecektir. Bunun sebebi yazılımımızı korumamızdır. Yazılımın satışı kadar yazılımın güvenliğide bizim için önemlidir.Son tüketici yasasını bu linkten okuyabilirsiniz.
1 adet lisans alındı. Bir çok program kullanmış biri olarak, beklediğimin üzerinde performans verdi diyebilirim.
Programı biraz kullanıp öyle yorum yapmak istedim, gerçekten bayıldım harika iş yapıyor oldukça hızlı çok fazla özelliğinin olmasıda çok işime yaradı en çokta liste harvester modu çok işlevsel saniyeler içinde büyük listeler elde ettim spamsız kendi listemi oluşturdum ben pcde çalışırken o arkada sessiz sedasız kasmadan hızlı şekilde çalışıyor bu yöndende memnunum. Merak edenler için ben 1 saate 6x hız ile 12 K yorum post ettim. Hayırlı işler dilerim.
1 adet lisans alındı. kendisi çok ilgili umarım dönüşlerde backlinklerin güzel olur. Artış olan siteler olursa buraya yazarım arkadaşlar