caglaryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam marka tescili "domain" adına değil. Diyet ile ilgili bir şey. marka tescili örneğin ASdiyet, bendeki alan adı da ASdiyet.NET. marka tescilinde de doğal oılarak domainden bahsetmiyor sadece alan adının adı geçiyor. blog kurdum ve doğal olarak sağlık ve diyet makaleleri yazdım baya.
"Sağlık ve diyet alanında tescillenmiş bir marka için aynı alanda içerik üretmiş olmanız sorun yaratır. Buradan şu anlam çıkar. Eğer bir diyet konusunda "yanlış bilgi" aktarırsanız ve -bizim milletimizin uzmana danışmak yerine internet sitelerinden okuduklarını uygulamakta üzerlerine yok- o kişide ters bir durum oluşursa, sıkıntı burada başlar. Kullanıcı gidip "ASdiyet" diye bir yer arayacak ve onlar hakkında şikayetçi olacak. Bu durum markayı zarara uğratmak demektir.
Bu nedenle adamlar haklarını korumak adına doğru ilerliyorlar. Siz farklı bir domain çözümü bularak kurtulun bu marka sevdanızdan.