Merhaba hocam benimde bikaç sorum olacak
Adsense tarafında yeni açılmış bir finans blog sitem var ama bir türlü yükseltemedim. Size ilk önce yaptığımı söyleyeyim ondan sonra hatalarımı dinleyeceğim.
Hocam içerik girişi yaparken ben chatgpt ye yazdırıyorum ondan sonra yandex den yazıya uygun görsel bulup ekleyip yayınlıyorum ama ne zaman işe yaramıyor. Extra olarak backlink nasıl bulunur biliyorum ama backlink çalışması nasıl yapılır bilmiyorum. Rakiplerimin backlinkleri elimde ama nasıl kullanacağım beni aydınlatabilir misiniz? İçerik girişi ve backlink dışında yapılması gereken neler var?
Merhaba hocam,
SEO konusunda deneyimli değilseniz (ayrıca yayınladığınız içeriklerin konusunda uzman değilseniz), sağlık/finans gibi kategorilerde site açmanız önerilmez, çünkü google bunları dikkatle değerlendiriyor (E-A-T ve YMYL kavramlarını incelemenizi öneririm).
OpenAI'ın araçları bu tür içerikleri hazırlamak için kullanılmamalı bence, çünkü adamlar Google'ın kolaylıkla tespit edebildiği pattern sistemi eklediler bu araçlara (ChatGPT ve GPT-3 ile çalışan diğer tüm araçlar dahil).
İçeriklerinizin, anahtar kelimenizi Google'da aratarak ilk 5 sırada çıkan içeriklerin ortalama kelime sayısından fazla olduğundan emin olun.