SmhCLK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam tek bir soru sormak istiyorum. Böyle bir sistem para kazanırken neden 300 TL ile insanların ağız kokusunu çekesiniz (Yanlış anlamayın ancak illa ki arada böyle müşteriler çıkacak)
veya
300 TL veren birisine ne kadar ilgi gösterebilirsiniz? Sonuçta bot çok çok üstünü kazandırabiliyor. Neden 300 TL'lik bir şeye destek vereyim?

Bu tarz konularda bu yazılardan hoşlanmadığınızı biliyorum ancak herkesin aklında vardır bu sorular.
Merhabalar. Yok hocam neden hoşlanmayayım. Güzel bir şekilde soru sormuşsunuz. Açıkçası kendi kripto ticaret platformum var. Sniperist diye. Burada lisans ücretleri aylık 350$' dan başlıyor. 12 yıldır yazılım geliştirme ile ilgileniyorum ve emeğime göre fiyat biçme taraftarıyım her zaman. Ben RhinoBot için 17 saatlik bir emek verdim ve bu sebepten dolayı 300₺' nin uygun bir fiyat olabileceğini düşündüm. Ben RhinoBot' u insanların kullanabilmesi için piyasaya sürdüm. Kendi kullandığım botlar ve sistemler çok farklı.
Sorunuz için teşekkür ederim çoğu kişinin kafasındaki soru işareti aydınlanmıştır.