serkanhzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baltalamak için yorum yazdığını düşünüyorum hocam, okuyunca güldüm şahsen. Niye diye soracak olduğunu düşünüyorum, hemen anlatayım.
Görsel de açık kodu olan kart zaten kullanılmış sorgulayınca 0₺ çıkıyor haliyle, kafana göre 100₺'lik karta 200₺ yazmış diyorsun arkadaş. Neye göre, kime göre? Sen milattan önce yapmışsın ki, 100₺'lik kart ile göndermişler sanırım seni. 100₺'lik kart daha gönderilmiyor artık, tedavül de yok. He belki inanmamak istersin orası ayrı, o yüzden çok bildiğin için sana aktif kartlarımın kodunu paylaşıyorum, gir bak bakayım bakiyeler ne çıkıyor. Bunların hepsi aktif, sorgula lütfen çamur atma. Sırası ile bir kaçı;
7033638737
7033638736
7033638738
Yine inanmaz isen yaklaşık kullanılacak elimde 15 kart mevcut, hepsini paylaşayım seninle, git kullan shell istasyonunda
Sıraladıysan, cevabını aldıysan diğer konuma geçiyorum. Matematik hesabı ile olacak iş değil bu. Yapacağın yer, mevki oldukça önemli. Sarı bölgeler de gezdiğin vakit gelen bildirimleri artık iptal etmeye başlıyorsun. Talep arttı, her yer yeşil pankartlar ile doldu. Reklam üzerine reklam bastıkça yetişemediğin bile oluyor. Gibi gibi yazılacak bir çok şey var, kısa tutuyorum. Her şey açık ortada. 600₺'nin 200₺'sine kalmadım ben. 500₺ yakıt yakıp 1500₺ yakıt kazanıyorum, senin bundan haberin yok. Eşi, dostu götür sende kazanırsın. Ama çok tecrübe edindiğini zannetmiyorum onun için daha fazla pembe tablo değil diyerek baltalamamanı rica ediyorum. Tecrübeni paylaşabilirsin bunda herhangi bir sıkıntı yok, lakin yalancı diyemezsin onu da belirteyim ben sana. Matematik hesabı yapmayı da bir an önce bırak, kimseyi ben burada zorunlu kılmadım. Kimsenin de 200₺'lik akaryakıt kartına kalmadım. Tecrübelerimi, ek gelir yapacaklara imkan olarak sundum, kendim de ek iş olarak yapmaktayım.

Eskisi kadar üzerinde durmuyorum artık, dediğiniz gibi. 3 - 5 kuruş daha fazla kazanayım derken, altınızda ki arabanızdan olmanız bile mümkün olabilir, hak veriyorum size.
yazdıklarındanda anlaşılıyorki bizim türk milleti malesef herşeyin üçkağıtını bulup suistimal etmeden dayanamıyor. "Eşi, dostu götür sende kazanırsın. " resmen tanıdıklarına çağrı yaptırıp bunları yolculuk yapıyormuş gibi gösterip promosyon topladığını ağzınla söylüyorsun utanmadan! bide buna kazanç diyorsun bunun adı kazanç değil başka birşey. kodları paylaştığın iyi oldu bunları martı taga ileteyimde bu üçkağıtı kimin yaptığını bulsunlar