Ekşsizölük'ün, oradaki paylaşımlardan (hakaretler, küfürler vs vs.) dolayı kapatılmasını destekleyen kişilerin şunu anlamaları lazım; "oradaki paylaşımları yapanlar aramızda yaşayan, halktan kişiler.". Bu sitedeki paylaşımları insanlar yapıyorlar. Yönetimin hakaretler yağdırdığı bir haber sitesi falan değil. O yüzden, siz Ekşisözlük'ü kapatırsınız Tatlısözlük kurulur yine o kişiler sözlerine devam ederler. Siz Tatlısözlük'ü kapatırsınız, Acımtıraksözlük kurarlar yine bu paylaşımlara devam ederler. Ben hakaretler yağdırsınlar, küfürler etsinler ve hiçbir şey yapılmasın demiyorum. Tek dediğim, bunun çözümü siteyi kapatmak DEĞİL. Orada onlarca kişi derdini anlattı, Ekşisözlük sayesinde derdini çözdü. Ekşisözlük sayesinde kuş uçmaz kervan geçmez yerlere kitaplar yardımlar gönderildi gibi gibi.
Sizin amacınız üzüm yemekse ve bağcıyı dövmek değilse ve bu hakaretleri GERÇEKTEN engellemek istiyorsanız; önceki mesajlarımda da dediğim gibi, Ekşisözlük'te bu mesajları gönderenleri tespit eder, haklarında dava açarsınız, hem bu kişileri yakalayıp cezanlandırırsınız ve tekrar orda burda böyle hakaretler, küfürler etmeden önce 10 defa düşünürler, hem de içerikleri Ekşi'den kaldırtırsınız. Yok, onla biz uğraşamayız derseniz de kimse hukuk devletinde yaşadığımızı falan iddia etmesin.
O sitedeki bir içeriğin kaldırılması en fazla yarım saattir sen Türkiye Cumhuriyeti askerlerine o iftirayı atıp 9 saat yayında tutuyorsan demekki yönetim olarak sende böyle düşünüyorsun ki zaten şikayetler üzerine silinmiş o ileti daha buna benzer bir çok fiyasko haberler çıkmıştı ve hala belkide vardır veyahut vardır yani.... O yüzden böyle platformların artık kapatılması veya büyük bir para cezası verilmesi gerekir. Burada çıkıp böyle şeylerin ifade özgürlüğü olarak kabul etmek bence tamamen saçma çünkü olay ifade özgürlüğüne girmiyor e çıkıp tabi amarika veya başka ülkeleri örnek vermezseniz adam gibi eleştiri yapanlara zaten bir şey diyemezsin " halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu " diye bir şey yok mu ee var peki yönetimde böyle konuları silmediğine göre gerekenin yapılması normaldir.