Hocam sizin bu işte yeni olduğunuzu düşünüyorum..
Bilinclisi diye bir kavram mavilere işlemez! alır telefonunu eline uygulama varsa fayda etmiyor, hadi uygulamayı sildin, yükle bakayım diyor hoppa kayıtlısın bağla.
Bunların hiçbiri olmadı diyelim, seni ayrı, yolcuyu ayrı çekiyor, başlıyorlar serenat'a..
Senin hakkında öyle iddaalarda bulunuyorlar ki yolcuya, sen bunları duysan dersin ki Allah'ta benim belamı versin, ben neler yapmışım ki diyorsun.
Bunları duyan yolcu oluyor sana bülbül.. hikayenin sonun da tabi yolcuda ceza yiyor .
üstad söylediklerinde haklısın korsan taksilerde bu oluyordur ama martı tagın yolcu kitlesi korsan taksilerin yolcuların kitlesinden biraz daha farklı, öncelikle yolcu kitlesi çok genç ve durumun farkında sarı taksilerden öyle bir illallah etmişlerki martı tagı çok sahiplenmişler. sarı taksilerin karşısında olan tüm hizmetler onlar için adete bir kurtarıcı olduğundan yolcular hizmeti çok destekliyor. Arabaya binenlerin %90 ı daha siz birşey söylemeden onlar söylüyor bilgi verip bilgi alıyor bir çevirme durumunda hazırlı olmak için sen merak etme usta ben mavilerin tuzağına düşmem senide ateşe atmam diyen hero lar bile var

Bide öyle accent gibi egea gibi arabalarla değilde passat gibi arabalarla yaparsan çevirmeye girme olasılığın bile çok düşüyor. martı tag ile 85 yolculuk yaptım 1 kere çevirmeye girdim sadece ondada mesleğimi sorup geçirdiler ehliyete bile bakmadılar birazda şans tabi