İz bırakacak, kanatacak, acıtacak, unutulmayacak ama bu zor günleri atlatacağız umarım, başta felaketten etkilenenler olmak üzere herkese çok büyük geçmiş olsun. Pazarcıklı olduğunu bilmiyordum dostum umarım sevdiklerin iyidir, benim doğup büyüdüğüm semtte bir bina kentsel dönüşüme girse, bir dükkan kapansa oradaki anılarımı düşünüp hüzünlenirken senin duygularını tahmin bile edemem. Sosyal medyada İzmir depremi sonrası bana bir şey olursa sorumlulardan hesap sorun diyen bir genç kız vardı, umarım onun sözleri vasiyet olarak değerlendirilir ve sorumlu kim varsa hesap verirler. Deprem başlı başına çok büyük acı ama sorumsuzlukları ile, liyakatsizlikleri ile, rüşvet ile, denetleme görevini yapmamaları ile, malzemeden çalmaları ile bu acıyı kat kat büyüten kimler varsa hepsinin yargı önünde hesap vermesi dileğimle, yapılan yardımların ivedilikle yerlerine sağ salim ulaşması dileğimle. Bir kere daha sana ve tüm ülkeye, maddi ve manevi, uzaktan ve yakından, bedensel veya psikolojik olarak etkilenen herkese tekrar çok büyük geçmiş olsun.
cok sukur aile vs yakin akrabalar iyi. ancak boyle bir yikimda istemesek de esten dosttan kayiplar var malesef.
ben bu konu kapsaminda, manevi kayba ugramamislara da gecmis olsun diliyorum zira onların da buyuk sıkıntıları var. boyle bir felakette manevi zarara ugramadan, hic birsey olmamiscasina hayata devam eden? duyarsiz insanlarda da tedavi etmeleri gereken seyler var hocam.
deprem nedeniyle birkaç gün calisamadim deyince gecmis olsun deme nezaketini göstermeden "ne zaman biter peki" diye donecek kdr ruhu erimis insanlarla karsilastim