Hükümeti sevmediğimi zaten yazdım.Tsk benim için candır.
İşte bende bunu diyorum hükümetin paralı trolleri çok rahat böyle bir başlık açıp gündem oluşturmuş olabilir. Daha geçen gün paralı sosyal medya ekibinden bahsedilen bir video vardı ortalıkta.
Yani siz oturduğunuz bir mahallede birisi suça karışınca o mahalleyi komple sürüyor veya hapise mi atıyorsunuz. Suçun bireyselliği diye bir ilke vardır.
Böyle bir başlık mı açıldı alırsın mahkeme kararını erişim engeli getirirsin ona geç kaldın bir çok kişi hakaret, küfür vs mi etti. Hepsi loglu veriler bunlar. Entry'leri paylaşırsın yönetim ile sana hangi sıklıkla telefon değiştirdiğine kadar söyler ondan sonrası kolluk kuvvetlerinin işi.
Mahkemede hakimin verdiği karar doğrultusunda da ilerlenir.
Bir çok kişide konuda hükümete sallıyorlardı hep muhaliflerin işi falan demiş de o arkadaşlar acaba hiç girmiş mi Ekşi'ye. Çok uzun yıllardır Ekşi'de yazarım belki bir çoğunuzun yaşı kadar yazarlık yaşım var. Ekşi'nin çok bozduğu konusunda hem fikiriz ancak Kanzuk sağolsun bu gözler sırf topun ağzına gelmemek için hükümeti eleştiren entryleri silip Atatürk'e hakaret edilen yorumları düşünce özgürlüğü diye bıraktığını bile gördü. Yani Ekşi şu an muhaliften çok aktrollere yuva olmuş durumda. Yine de bir şey araştırırken veya gündemi takip ederken ilk baktığım haber kaynağıydı. Düşünün yani Ekşi'ye erişim engeli geldiğini yine Ekşi'den öğrendim.