--- 22.02.2023 Güncellemesi ---
Konuya gelen öneri üzerine yazılara öne çıkarılan resim de ekleme başladık. Dall-e apisi ne kadar midjourney ile kıyaslanınca başarısız olsa da şuan için ucuz ve hızlı çözüm bu. Site kazandırmaya başladığında Midjourney'e geçiş yapacağım. Oluşturulacak resmin betimlemesini de ChatGPT'den alıyoruz. Ne kadar çok içime sinmese de resimler yazılara renk geldi. Temanın çok sade olmasından dolayı tema değişimi düşünüyorum resim yok diye değiştirmiyordum %70 ihtimal beğendiğim bir tema bulursam değiştireceğim. Tabi bunun sonrasında içeriklerin kategorilere doğru dağılımı ve çeşitlendirilmesi gerekli.

Googleda 1400 index'e ulaştık ayrıca news kaydı da onaylandı. Adsense sessiz ki zaten hit yok şuan için.

Ahrefsden gördüğüm kadarıyla USA aramalarında 40 kelimede ilk 100 içindeyiz. 8-10 tanesi ilk 40 içinde 3-5 tanesi 50-70 arası geri kalanı da 80-90 arası. Aylık 3k hacimli kd 40 kelimelerde 34. sırada olduğumuz da var aylık 40 hacimli kd 8 kelimelerde 96. sırada olduğumuz da var. Ama gelişeceğine inanıyorum.

Yayınlanmış 754 yazımız var. Sanıyorum biraz sosyal medya paylaşımları ve backlink desteği gelince güzel şeyler olacak. Şimdilik beklemedeyiz.