Her ne olmuşsa bunun cevabı erişim engeli olarak mı verilmeli? Bu kararı alanlar derhal istifa etmeli.
Sansüre ne kadar meraklı insan varmış

R10 da felan dolandırıcılık oluyor o zaman toptan R10 u kapatalım sizin kafanıza göre aynı mantığa çıkıyor iş. Sizin sıkıntınız karşıt görüşlere tahammülsüzlüğünüz. Eğer hakaret veya ağır yalan varsa ip leri tutuluyor gereği yapılır yani işleyişin böyle olması gerekir. BTK'nın hiçbir mahkeme kararı olmadan erişim yasağı getirmesinin bir açıklaması yoktur.
29 Yaşındayım , lisede ekşi sözlük hesabımı açtım ve kullanmaya başladığım dönemler gerçekten çok keyifliydi. 9 Yıl önceki ekşi sözlük muhabbetleri,akışı ile şuan ki dönemle bir mi? Askere, dini değerlere,devleti aşağılamak ve hakaret etmek hoş değil bu dönemlerde. Üstelik bu tür başlıklar gündemde kalıyor.Siyasi konularda insanların eleştirme hakkı ve özgürce düşüncelerini belirtme hakları var tabii ki . Binlerce üyenin asmalı,kesmeli,ağır hakaret içeren entrylerini kontrol etmeyip,bunların yayınlanmasına ve kontrol edilmemesinin sonucu erişim engelidir. Eskiden buluşmalar ayarlayıp yeni insanlar tanıyıp etkileşim alırdık ekşi sözlük üzerinden. Türkiye gündemi yine ekşi sözlükte takip ediliyor. Bazen ama gerçekten çok rezil içerikler ve hakaretler var. Avrupanın redditi , ekşi sözlük. Kontrolsüz entrylere göz yummayıp sıkı denetim yapmaları gerekiyor bence. Benim amatörce yorumum bu şekilde. Sırada reddit var gibi