Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğinin dayanağı nedir? Paylaşırsan okumak isterim. Hangi belge Ekşisözlük'e gönderilmiş de içerik kaldırılmamış, işlem uygulanmamış? Eğer böyle bir paylaşım yok da varmış gibi söyleniyor ise, bu algı operasyonundan başka bir şey değildir. Link gönderirsen sevinirim.
Ben süreç hakkında bildiklerimi ve sektör içerisindeki arkadaşlarımızdan duyduklarımı paylaştım.
Asıl bu konu hakkında herhangi bir link gönderirsem, devlet dışında devlet adına hem belge hem bilgi paylaşmış olurum, paylaşacağım herhangi bi link'te bi tarafı savunan insanlar kendilerine göre algı çalışması yapıyor olabilir, o zaman bende buna ortak olurum.
Benim anlattıklarımı en güzel hem kurumların bağlantılarından ilgili yasayı bulup inceleyerek hem de vpn ile ekşisözlüğü açıp geriye dönük konularını takip ederek görebilirsin, sadece iki taraf arasında giden gelen resmi evraklara ulaşamazsın, zaten bu tip şeylerin paylaşılması herkes açısından suç olur.
Ha ben neden anlatıyorum bunları, ben 19 senedir bilfiil program yazıyorum, ben avukat değilim ama bu tip yasal yaptırımlara tabi bi çok sistem geliştirdik ve mecburen mesleğimizle alakalı bu kuralları öğrenmek zorunda kaldık.
Bu konuda da kendime göre bildiklerimi paylaştım ve neden haklı gördüğümü açıklamaya çalıştım.