Bu ve buna benzer uygulamalar olursa hocam lütfen bana da söyleyin. Mesela buradaki arkadaşlardan dijital ürünler aldığım zaman ya adama işte kripto ile ödeme kabul ediyor musunuz efendim sorusunu sorarım bazen bazıları evet bazıları ise hayır der. Hayır deyen arkadaşlarda da en iyi hesaplar olduğu için onlar da genelde İBAN numarasına transfer etmemi isterler. Ben de mecburen kalkıp bankaya gitmek zorunda kalarım. Buradaki bankaları da biliyorsunuz adamın TC numarasına gibi istiyorlar hocam. Ayrıca hocam bu uygulamaya ben paramı nasıl transfer edebilirim?
Mesela benim param BirBankda diyelim. Mümkün mü?
Sizin ödemelerde yardımcı olabileceğimi söylemiştim. Hem de çok iyi şartlarda. Bankaya ödeyeceğiniz ekstra ödemenin daha azını direk Azerbaycan hesabıma ücretsiz olarak gönderip, ben de burada ilgili İBAN - a ödeme geçebilirim. Bunu size söylemiştim. Hatta size bir netflix ödemesini de yaptık.
Tekrar hatırlatayım, Azerbaycan - da banka hesabıma yatırabilirsiniz. Burada kime ne ödenecekse ben öderim. Komisyonları da size uygun yaparım, ama konuları açarken gerçek ihtiyaçlarınızı belirtin ve devamını getirin.