Bugün açtığım konu yavaş yavaş yükseldi baya ilgi aldı ve mantıken de yorumlar ticaret puanları gelmeye başladı.
Konu popüler kısmında yavaş yavaş yükselmeye başladı ilk önce 10a girdi sonra 5-4 derken 2.sıraya kadar geldi.
Ama şaşırtıcı bir derece de bir anda yok oldu. ama ilgili konu hala duruyor görmek isteyenler
buraya tıklayabilir.
Spoiler göstere tıklarsanız Konunun yükselme zamanlarını anlayabilirsiniz. (ss aldığımdan dolayı saatleri vs. de duruyor)
Burada konu en altta yani ilk 10'a girdi.
Bu kısımda ilk 8'e girdi.
Burada da ilk 7'ye giriyor.
Burada ilk 4'e giriyor
Burada ilk 3'e giriyor.
Burada da en son ilk 2'ye giriyor.
İlk önce şey düşündüm günlük kısmı olduğu için 24 saati geçen konular direkt gidiyor diye düşündüm ama dün 21.36'da açılan konu hala 1.sırada?
Mantıken bu üstteki tezim çürüyor.
Ben yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum,ama yazılımsal bir hata olsa ilk başta hiç popülere çıkmazdı.
Yavaş yavaş popülerde yükselen konum bir anda popülerden yok oldu arıyorum arıyorum aşağılara iniyorum yok?
Eğer yazılımsal bir problem varsa bu konu sayesinde çözüme kavuşur umarım,bir yandan kendi içimi soğutuyorum yazılım bu illaki yanlışlık olur diye
bir yandan da birisinin kaldırdığını düşünüyorum.
Eğer bilmediğim bir sebepten dolayı kaldırıldıysa bunu da öğrenmiş olurum bu konu sayesinde.
Burti ve coşkun hocama özelden yazdım bu konuyla alakalı ama belki farklı bir olay vardır diye sizlerin de görüşlerini almak istedim.
İlk 2 de olan konu nasıl oluyor da bir anda yok oluyor cidden anlamış değilim,lütfen empati yapın ve siz bu durumda ne düşünürdünüz ne hissederdiniz benimle paylaşın.