SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunucunun özelliğine bakmama gerek yok, 5 tane statik sayfa için ne özelliği gerekecek? 3 siteyi ...hostun 70 tl + kdvlik paylaşımlı hostinginde 1 yıl tutarım hocam, siteleri gördüm biliyorum.

burada olay tesisatçının 5000 tl ya da 10 bin tl istemesi de değil. tesisatçının işi yaptıktan sonra tesisat çalıştıgı yaptıgı bedelin 2 katı fahiş fiyatlarla kira istemesi. parayı vermezsen de tesisatını bozarım demesi. örnek dogru olmadı ama tesist üzerinden gitmek adına böyle yazdım. yani verdiğiniz örnek aynı şey değil, istediğin fiyatı çek, ama adam senle çalışmak istemiyorsa da parasını alıp teslim ettiğin işi silmekle tehdit edemezsin.

ortada e-ticaret yazılımları ve perfect panel gibi kiralık bir durum yok. adam site yapmış parasını almış, 1 sene sonra sadece sunucu için bu paraları istiyor, yedek vermiyor silmekle tehdit ediyor kısacası.

sorunuzun cevabına gelirsek, bu forumda c*rackli script satamazsın zaten yasak. dışarıda satanlar için de aynen karaktersizlik ve hırsızlık, d0landııcılık diyorum zaten , siz demiyor musunuz? farklı oldugunu mu düşünüyorsunz cr*ck, wa*rez satıp firmaların hakkına girmenin? şaka mı bunlar ya
Evet adam işi bitirmek istiyorsa dosyaları vermek zorunda, vermiyorsada siteyi bana atın birebir statik dosyalarını hazırlayıp kendisine teslim edeyim bedelsiz.
Demek istediğim aslında istediği fiyatı çekerler alıcı bunu araştırmak zorunda, örneğin 10 yıl önce yıl 2010-2011 civarıydı istanbul kadiköy boğadan az aşaığı inerken bir TR firmasından o zamanın parasıyla 200 TL ye 100 mb trafik 100 mb host almıştım parayıda gidip ofislerinde elden teslim etmiştim çünkü hiçbir host ve domain bilgim yoktu aynı tarihte arşatırdığımda hostgator'da daha yüksek alanlar veriyorlarıdı o paraya oda o meseleye geliyor.

YER SAĞLAYICI BELGESİ YOKSA RESELLERINDA PAKET DAHİ SATAMAZ SORUŞTURUN SATIYORSA CEZASI GÜZEL
Fatura kesmesi hiç önemli değil.