firma adı paylaşmış mıyım hocam? ortada bir firma kötüleme yok yani öncelikle onun altını çizeyim. burada anonim bir olay anlattım. naçizane tavsiyelerin için teşekkürler, sözleşme ve taahhüt konularında sizden tavsiye almayacak, ancak ihtiyaç durumunda bir sözleşme hukukçusundan tavsiye alabilecek kadar genel bilgi sahibiyim
abi adam yedeklere el koyuyor, vermem diyor ya verirsin bu parayı ya siten kapanır diyor. bunu nasıl hala olağan ve serbest piyasa şartlarındaki fiyat artışı olarak yorumluyorsunuz? aklım almıyor. siz müşterinize böyle mi yapıyorsunuz hocam ?
hangi güncel kur ile yıllık 2000 tl site başı sunucu bedeli alınıyor 4-5 tane statik sayfalı site için. ben o 3 siteyi yıllık 70 tl + kdvlik paylaşımlı hostginde tutarım. cpanel free ssl ye 100 dolar demek nedir? dalga mı geçiyorsunuz hocam valla burada sanki hiç kimse işi bilmiyor bir siz biliyormuş gibi açıklamalar yapıyorsunuz

ha isterse firma 5000 tl istesin, fiyat onun fiyatıdır ona kimse karışamaz elbette. ancak 2023 e kadar olan hizmetin parasını aldı mı aldı? karşı taraf artık çalışmak istemiyorsa sitesini verir ne yaparsa yapar, siteye el koymak nedir? o yaptıgı sitenin işçilik prasını da 1 yıllık sunucunun parasını da aldıktan sonra bu yapılana siz güncel kur serbest piyasa falan mı diyorsunuz gerçekten ?
açıkca söyleyeyim, r10 da ticaret yapılmayacaklar listeme girdiniz, ve banadeğil kendinize tavsiye verin zira şu açıklamalarınızdan sonra maddi manevi kendinize zarar verdiniz diye düşünüyorum
Hocam maşallah hukukçu çıktınız. Hak hukuk olayını bildiğiniz halde bu şekilde yazıp çizmenize gerçekten anlam veremedim. Google da serbest piyasa ve taahhüt kelimelerinin anlamları hakkında bilgi almanızı da öneririm.
Konudaki ilk mesajınız ile bu yazdığınız pek uyuşmadı çünkü direkt kimseye d0landırıcı bunlar vs. diyemezsiniz. 2*2=4 ya hocam, taahhüt yok ise yedek vs. verme zorunluluğu da yok, istediği fiyatı isteme hakkı da var.
Müşteri bu durumda ister kabul eder ödemeyi yapar, ister ödemez ve sitesi kapanır. Siz şimdi sağa da vursanız bu olayı sola da vursanız yine de bu kişinin etik dışı davranışına tutupta d0landırıcı + konudaki kötü ithamlarda bulunma hakkınız yok.
Keşke böyle havaya sıkmak yerine kim olduğunu da belirtseydiniz de size hakaret vs. davası ile bu konuları ve hukuk alanını öğretseydi. Sizden daha uyguna hizmet sağlayan olması durumunda sizde bahsettiğiniz
kötülemeleri kendinize de etmiş olursunuz çünkü hala fiyatın uçuk kaçıklığından bahsediyorsunuz. Hizmet olayı siteyi açık tutmak ile anlaşılmış yazdığınıza göre. Günü gelince yedek veririm diye bir cümle kurmadıklarına göre istediklerini yapmakta özgürler.