Girmeden bizimde sormamız gerekmez mi hocam bunun sonrası ne olacak diye? Dediğim gibi sadece etik değil bu yaptıkları ama diğer tüm yazdığınız kötülemeleri yapamazsınız.
Tavsiyem serbest piyasa olayı ve sözleşme, taahhüt vs. olaylarını iyice kavrayıp firma/isim vs. kötüleyecekseniz iyi düşünerekten yazın çünkü çok yüksek ihtimal isim verdiğiniz anda
sağlam maddi/manevi davalarla karşı karşıya kalırsınız.
Ek olarak bu tür veya benzeri olaylarda önceki firma eğer gerçekten etik dışı bir sonuç çıkarmış ise karalama yapmadan sadece etik olmadığını belirtip,
normalde bu işlerin nasıl yürüdüğü ve fiyatlandırma konusunun artışları ve yenilemelerde güncel dolar olaylarını da kataraktan belirtin ki yarın bi gün sizde mecburi fiyat artışı yaptığınızda
yeni birine denk gelip sizde d0landırıcı diye kötülenmeyin. Bunun yarını da var böyle gitmesin.
firma adı paylaşmış mıyım hocam? ortada bir firma kötüleme yok yani öncelikle onun altını çizeyim. burada anonim bir olay anlattım. naçizane tavsiyelerin için teşekkürler, sözleşme ve taahhüt konularında sizden tavsiye almayacak, ancak ihtiyaç durumunda bir sözleşme hukukçusundan tavsiye alabilecek kadar genel bilgi sahibiyim
abi adam yedeklere el koyuyor, vermem diyor ya verirsin bu parayı ya siten kapanır diyor. bunu nasıl hala olağan ve serbest piyasa şartlarındaki fiyat artışı olarak yorumluyorsunuz? aklım almıyor. siz müşterinize böyle mi yapıyorsunuz hocam ?
hangi güncel kur ile yıllık 2000 tl site başı sunucu bedeli alınıyor 4-5 tane statik sayfalı site için. ben o 3 siteyi yıllık 70 tl + kdvlik paylaşımlı hostginde tutarım. cpanel free ssl ye 100 dolar demek nedir? dalga mı geçiyorsunuz hocam valla burada sanki hiç kimse işi bilmiyor bir siz biliyormuş gibi açıklamalar yapıyorsunuz

ha isterse firma 5000 tl istesin, fiyat onun fiyatıdır ona kimse karışamaz elbette. ancak 2023 e kadar olan hizmetin parasını aldı mı aldı? karşı taraf artık çalışmak istemiyorsa sitesini verir ne yaparsa yapar, siteye el koymak nedir? o yaptıgı sitenin işçilik prasını da 1 yıllık sunucunun parasını da aldıktan sonra bu yapılana siz güncel kur serbest piyasa falan mı diyorsunuz gerçekten ?
açıkca söyleyeyim, r10 da ticaret yapılmayacaklar listeme girdiniz, ve banadeğil kendinize tavsiye verin zira şu açıklamalarınızdan sonra maddi manevi kendinize zarar verdiniz diye düşünüyorum