Giriş:
Biz bunu söyleyince millet gülüyor ama avrupa, abd , ingiltere, yani gelişmiş toplumların en az 50 yıl gerisindeyiz ülke olarak.Hatta bizim gibi ülkelere ne yazık ki 3. dünya ülkesi deniyor.Bunun sebebide eğitimin yetersiz olması, bizim gibi toplumlarda komplo teorileri çok hızlı alıcı buluyorlar çok kolay yayılıyorlar.
Dip örnekler ile gelişme :
harp deprem yaratma silahı tr de konu ile alakalı youtube binlerce video bulabilirsiniz, siz bu videoları izleyerek kafanızı karıştırırken video yayınlayanlar parasını kazanır.
Bilmem nerde bel fıtığını geçiren bi hoca varmış gidersin 5 dk ağrını dindirir, belinimi çeker bi tarafınımı kırar zarar mı verir bilmezsin o 5 dk ağrın olmadan ayaklandın ya cebindeki tüm parayı bırakır çıkarsın.
Sonuç:
eğitim ve bilime dayalı olmayan ilkokul mezunu müteahhitlerin yaptığı binalarda ölen binlerce insan..
eğitim ve bilime dayalı vasıfları olmayan kişilerin yönettiği ülkede enflasyonun %90 dayanması
eğitime ve bilime dayalı vasıfları olmayanların yönettiği merkez bankasının millete ait olan parayı ekranda bağış olarak açıklaması
eğitim ve bilime dayalı vasıfları olmayanların yönettiği afad ve içişleri yöneticilerinin deprem olduktan 4 gün sonra bişeyler yapmaya başlaması.