İdeal erkek; seven, özleyen, bekleyen, iyi gününde kötü gününde yanında olabilen, ihanet nedir bilmeyen, aşık olabilen biridir bence. Ve Ben bu süreçte elimden geleni yaptım. Evet doğru diyorsunuz zayıf zamanında ona hiç ummadığı kadar ona destek oldum çünkü ona gerçek bir değer veriyordum ve onun mutluluğu benim mutluğumdu. Kız en başında bana gelip ilişki istemeyeceğini belirtse zaten şuanki problemleri yaşamazdım çünkü ben onla tanıştım zamanla sevgi duydum hissettirdim ve bunu başında da belirtebilirdi kendisi çok umut verici davrandı. İyilik yapıyorsam kendim olduğumdan ayriyetten ona sevgi değeri verdiğimden de kaynaklı zor gününde yanında olmayacaksam verdiğim değerin ne anlamı var ki ?
Şu sözünüze sonuna kadar katılıyorum 4 ay bir süreçti bu benim için ve ilk 2 ay çok iyi ilerlerken 3. ayda üst üste gelen psikolojik nedenleri yıkılmaya neden oldu ben kendim için doğru kişi yanlış zaman olarak düşünüyorum. Tek isteğim sevgimi saygımı sadakatimi kesinlikle hissettirmeme rağmen şuan bitti ilişki sizce döner mi pişmanlık yaşar mı ? Çünkü ben gelecek görüyordum. Ya da şuan acımdan öyle görüyorum.
İdeal erkek tanımında hata var.
O yüzden kızlar kendilerine ihanet eden, çok da ilgi göstermeyen, verdiği değeri hissettirmeyen bir sürü adama aşık olurlar.
Sana bir abi tavsiyesi.
Kadınlara teslim olma.
Sen ideal ilişkiyi teslim olmak olarak anlamışsın.
Ben teslim oluyorum karşı taraf neden teslim olmuyor diye yakınıyorsun.
Seni kaybetmekten korkmayan, senden iyisini bulamayacağından korkmayan bir kadını yanında uzun süre tutamazsın.
İdeal erkek seven, özleyen, sadık kalan erkek falan değildir.
İdeal erkek kadının ondan daha iyisini bulamayacağına inandığı erkektir.
Bir kızı ondan daha iyi kızlar bulabileceğine inandıramazsan, ne olursa olsun onun olacağına inandırırsan o kız ya sana aşık olmaz ya da aşık olsa bile kısa sürede aşk biter senden sıkılır.
Yani ihanet etme ama ona ihanet etmeyeceğinin garantisini verme, değer ver ama senden istemediği fedakarlıkları yapma o zaman minnet duymaz.
Kısaca teslim olma.