digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunun yanıtı burada.
İdeallerdeki erkek nedir?
Sen bu kızın ideallerini bildiğine emin misin?
Yoksa sağdan soldan duyduğun ideal erkek gibi mi davrandın?
Bir kızın gönlünü kazanmak için ideal erkek gibi davranmana gerek yoktur.
Kızların büyük çoğunluğu kendilerine ideal bir erkek aramazlar.
Önce ideal erkek diye bir şey olmadığını anlamalısın sonra kendin olmalısın ve seni sen olarak beğenecek bir kız bulana kadar sosyalleşmeye ve kendini geliştirmeye çalışmalısın.

Bence sen kendini ideal erkek olarak görüyorsun.
Ama bence sen bir fırsatçısın.
Kızın zayıf zamanında ona destek olmanın karşılığında kızın sana ilgi duymasını beklemişsin.
Bu kız en başından sana seninle hiç ilişki düşünmediğini seni beğenmediğini söyleseydi yine ideal erkek olarak ona destek olur muydun?

Bunu kasti olarak yaptığını söylemiyorum. Seni suçlamıyorum. Sadece ideal erkek konusundaki çelişkiyi görmeni istiyorum.

Yani bir kızı kazanmak için ona iyilik yapma. Bırak o kendi sorunlarını kendi çözsün. Ve seninle beraber olmak isterse o zaman sorunlarını çözmekte ona yardımcı olursun.

Bence bu kızla doğru bir ilişkiye doğru zamanda başlamamışsınız. İnsanlar ile zayıf hasta bunalımda oldukları zamanda ilişkiye başlamak doğru değildir. Aç insanın markete girdiğinde ihtiyacı olmayan şeyleri alması gibi bunalımdaki insan kendisine ilgi gösteren insanla yakınlaşır. Ama bunalımdan çıktığı anda o kişinin istediği kişi olmadığını farkeder ve ayrılır. Senin kız da zor zamanları atlatmaya başlamış gibi.
İdeal erkek; seven, özleyen, bekleyen, iyi gününde kötü gününde yanında olabilen, ihanet nedir bilmeyen, aşık olabilen biridir bence. Ve Ben bu süreçte elimden geleni yaptım. Evet doğru diyorsunuz zayıf zamanında ona hiç ummadığı kadar ona destek oldum çünkü ona gerçek bir değer veriyordum ve onun mutluluğu benim mutluğumdu. Kız en başında bana gelip ilişki istemeyeceğini belirtse zaten şuanki problemleri yaşamazdım çünkü ben onla tanıştım zamanla sevgi duydum hissettirdim ve bunu başında da belirtebilirdi kendisi çok umut verici davrandı. İyilik yapıyorsam kendim olduğumdan ayriyetten ona sevgi değeri verdiğimden de kaynaklı zor gününde yanında olmayacaksam verdiğim değerin ne anlamı var ki ?
Şu sözünüze sonuna kadar katılıyorum 4 ay bir süreçti bu benim için ve ilk 2 ay çok iyi ilerlerken 3. ayda üst üste gelen psikolojik nedenleri yıkılmaya neden oldu ben kendim için doğru kişi yanlış zaman olarak düşünüyorum. Tek isteğim sevgimi saygımı sadakatimi kesinlikle hissettirmeme rağmen şuan bitti ilişki sizce döner mi pişmanlık yaşar mı ? Çünkü ben gelecek görüyordum. Ya da şuan acımdan öyle görüyorum.